skip to Main Content
Aprenentatges A La Long Trail School

Aprenentatges a la Long Trail School

A l’escola els nostres alumnes han après a adaptar-se a les normes i a la cultura d’un país ben diferent. Han assistit cada dia a classe durant tota la seva estada, exceptuant dimecres de la primera setmana, que van aprofitar el bon temps per anar d’excursió. Les activitats i altres sortides que han fet han estat de 15 h a 17 h, fora de l’horari lectiu.

El programa d’intercanvi està organitzat pensant en la immersió total del nostre alumnat en el dia a dia d’un high school americà. Cada alumne de LTS pertany a un curs però segueix un itinerari específic amb determinades matèries. Els nostres alumnes han pogut experimentar aquesta manera de fer, ja que han estat dividits en grups de tres i han assistit a diferents classes. L’horari s’ha adaptat específicament per ells per tal d’aconseguir una bona participació a les classes i aprofitar així l’estada al màxim. Han assistit a les classes d’art dramàtic, visual i plàstica, disseny, música, història, francès, literatura americana, ciències, educació física, anglès, història americana i llengua castellana.

Un dia a LTS comença a les 8 h del matí. Cada alumne s’ajunta amb el seu grup de tutoria durant 10 minuts- tots els professors són tutors- i després tothom es troba a l’assemblea en el teatre de l’escola. Aquesta està dirigida per tres alumnes de segon de batxillerat, té 10 minuts de durada i és on s’exposen els temes del dia. Seguidament van a les classes, que duren 50 minuts. Cada dues matèries es fa un descans de 10 minuts, on es pot comprar un petit desdejuni a la botigueta de l’escola. Fan quatre classes fins a les 11.28 h, que és l’hora de dinar. L’estona per dinar dura 25 minuts, i poden comprar el menjar a l’escola o bé portar carmanyola. Després tenen quatre classes més fins a les 15 h. És a aquesta hora quan comencen les activitats extraescolars esportives o d’estudi.

L’estada a Long Trail School està arribant al final. És una gran aventura que va començar el dia 16 d’octubre i que acaba amb l’estada d’una nit a la ciutat de Burlington, a unes 3 hores en cotxe des de l’escola. Allà visitaran el centre de la ciutat, passejaran per la coneguda Church Street i de tornada faran una parada a la Vermont Factory and Bear Shop a Shelburne. Esperem que el temps els acompanyi, està nevant a cotes molt baixes…una experiència més per posar dins la motxilla, que la tornen a Barcelona ben plena de bons records.

Back To Top