skip to Main Content
Segona Crònica Des De Vermont, Als Estats Units

Segona crònica des de Vermont, als Estats Units

Els nostres alumnes van passar el primer dimecres a Vermont anant d’excursió tot el dia i visitant varis indrets. Els van acompanyar dos alumnes més de Long Trail School (en Pol alumne nostre i la Chantal, alemanya) i dues professores, i van poder gaudir d’un sol i un temperatura inusual en aquesta època de l’any. Temperatures de 70-80 F, uns 20-26 graus!

Van començar visitant la Vermont Country Store, una botiga de l’any 1948, on van trobar varietat de productes locals i van poder tastar crackers, formatges i dolços d’aquí. Seguidament van fer una visita a l’estació d’esquí Stratton -aquesta zona de Vermont és turística per les estacions d’esquí i per la naturalesa que atrau gent d’altres estats a veure els colors de la tardor.

Prop a l’hora de dinar van fer una caminada fins Equinox pond, un lloc meravellós pels amants de la natura, on van poder fer picnic amb el menjar que prèviament havien comprat en un Deli del centre de Manchester. Van fer fotos, van petar la xerrada, inclús van veure alguna gambeta al llac…però el dia encara continuava perquè els esperàven a Hildene. Hildene és la casa de Robert Todd Lincoln, el fill d’Abraham Lincoln, 16è president dels Estats Units. La seva casa està situada sobre una muntanya petita (hill) i d’aquí el seu nom. Ara està oberta al públic com a casa/museu. Els nostres alumnes van escoltar atents l’explicació i van poder visitar la casa per dins, veure un barret negre original de Lincoln i disfrutar de l’emplaçament. També van fer una parada a la zona de granja de la finca, on hi viuen cabres i on s’elaboren diferents formatges. Un dia molt complet i interessant!

Una altra activitat molt enriquidora va ser la de dijous a la tarda, un dia marcat per la pluja i amb una considerable baixada de les temperatures. Després d’assistir a classes fins les 15 h com és habitual, es van agrupar a la classe d’art i el Hakan els va endinsar dins el món de la ceràmica. Van fer uns bols de ceràmica per a una causa benèfica anomenada Empty Bowls. Aquesta iniciativa es va començar l’any 1990 en una escola de Michigan i Long Trail School ho fa cada any. És un projecte que uneix artistes, restaurants, empreses i membres de la comunitat a participar i a ser conscients de la fam al món. A l’abril es celebren dos sopars on la gent compra el bol i te l’omplen de sopa o similar. Long Trail ja ho ha fet set vegades i han aconseguit més de $100,000 per a organitzacions benèfiques locals relacionades amb la fam.

Els nostres alumnes van passar una molt bona estona. Ara el bol s’està assecant per poder-lo continuar, decorar i aconseguir vendre, per una bona causa 😉

 

 

Back To Top