skip to Main Content
Setmana “Masterchef” Al Summer Life

Setmana “Masterchef” al Summer Life

Durant tota una setmana de Summer kids & Summer youngsters, els alumnes d’Infantil i Primària han tingut la cuina com a protagonista… Prenent el nom del programa de televisió que ha apropat molts nens i nenes a l’afició d’elaborar bons àpats i, aprofitant que aquest estiu tenim la Maria Rosa al casal d’Estiu, van seguir un programa culinari que donava la volta al món.

Van estrenar la setmana amb un dinar xinès i van cuinar unes crestes boníssimes, també van gaudir d’un autèntic asado argentino i, finalment, el seu preferit: la pizza. Unes pizzes que van fer ells mateixos, equipats amb un davantal i una cinta al cap imitant la clàssica tovaglia italiana de quadrets blancs i vermells, un gorro de pizzero com el que es va posar la Maria Rosa i fins i tot alguns participants i les monitores es van pintar els colors de la bandera italiana a la cara…

Per fer-la, van començar barrejant l’aigua, la farina i la sal per a la massa, fins aconseguir una bola que no s’enganxés a les mans… Després de deixar-la reposar una bona estona, la van aplanar i donar forma a la base, que cadascú va anar decorant amb els ingredients que més de gust li venien. Un procés creatiu, experiencial i col·laboratiu, ja que els ingredients es compartien i viatjaven d’un costat a l’altra de la taula… Finalment, un cop acabada la pizza les van introduir en autèntiques caixes portapizzes de cartró, i cap a casa, a compartir-la amb la família o amics.

A la seva escala, els alumnes d’Infantil -que també senten aquesta atracció per tot el que significa manipular ingredients i aconseguir un bon resultat- van fer unes delicioses galetes daneses de mantega, un pa de pessic i “rosquillas”… i diferents activitats al voltant de la pel·lícula “Ratatouille” i les aventures del ratolí Remy per convertir-se en un gran chef. En definitiva, una setmana ben profitosa…

Back To Top