skip to Main Content
Dia A Cavall Entre Alella I Vallromanes

Dia a cavall entre Alella i Vallromanes

Fa uns dies, els alumnes de Primària de Summer Life van sortir caminant de l’escola cap a Vallromanes, muntanya a través per Sant Mateu, i després d’uns tres quarts d’hora van arribar al Club Hípic de Vallromanes, situat en un entorn preciós i amb una important escola d’equitació.

Els monitors de l’hípica van dividir els nostres alumnes en 3 grups de manera que tots anessin rotant per les tres activitats que els havien preparat. Un d’ells va anar directament a les quadres, on van poder veure la quantitat de cavalls que viuen allà i també com el personal de l’hípica els cuidava, per exemple arreglant-los les ferradures.

En aquests estables, plens de selles de muntar i equipacions de genets, els van posar una armilla i un casc de seguretat a cada un i els van explicar les normes bàsiques per muntar a cavall. Tot seguit, van anar al tancat de sorra i, distribuïts en cavalls més grans o ponis segons la seva edat i nivell -ja que alguns alumnes ja havien muntat a cavall i fins i tot n’hi ha que en són aficionats- van estar donant voltes amb els monitors de l’hípica, primer al pas, després al trot i els qui es van veure segurs, van fer una mica de galop.

Mentrestant, un altre grup muntava, per torns, un gran cavall sobre al qual se’ls va ensenyar a fer equilibris i a canviar la posició de genet, per tal d’agafar seguretat, treballar l’equilibri i adquirir confiança.

La tercera parada del circuit que els van organitzar era la que tenia més forma de recompensa: una fantàstica piscina envoltada d’arbres, que els va semblar un autèntic oasi després de l’exercici.

 

 

Back To Top