skip to Main Content
Introduim El Google Apps For Education, Un Nou Campus Digital

Introduim el Google Apps for Education, un nou campus digital

Estem aprofitant aquests darrers dies de juny i principis de juliol per formar el professorat i personal no docent de l’escola en una nova eina de Google, el Google Apps for Education, de la que hem obtingut la llicència per a tots els alumnes i personal i que, per tant, a partir del proper curs introduirem a l’aula. Aquesta és una plataforma que permet més interacció entre els professors i els alumnes, i entre els mateixos alumnes. Això vol dir deixar enrere les classes unidireccionals per fer-les més interactives, dinàmiques i actuals, alhora que millorarà la gestió i calendarització de les tasques dels alumnes.

En diferents sessions, una formadora especialitzada en implantació d’aplicacions està ensenyant als nostres professors tots els recursos dels que disposaran a partir d’ara. De moment ja han après les possibilitats que ofereixen el seu nou correu corportatiu de l’escola i el calendari que permet sincronitzar i compartir diferents agendes alhora que facilita la comunicació, per exemple entre els diferents cicles.

Una altra aplicació dins del Google Apps for Education és el Classroom, on els professors podran penjar els treballs, textos, fotografies, vídeos documentals, infogràfics, enquestes, notes… perquè els alumnes puguin comentar-los en temps real, ampliar informació o compartir-la a través dels seus smartphones o ordinadors portàtils.

Google Apps for Education els ofereix també un calendari de classe on els professors inclouran les tasques, deures, data d’exàmens, de lliurament de treballs… de manera que els alumnes puguin organitzar-se de forma òptima i sense excuses. I és que a més de facilitar-los l’estudi i mostrar-los continguts de qualitat que poden cercar a Internet, amb aquesta nou sistema -més en la línia de les futures tendències pedagògiques- els alumnes aprendran a gestionar-se la feina, distribuir les tasques, complir els terminis, reservar-se estones per al descans i l’oci… uns hàbits que sens dubte els serviran per obtenir bons resultats acadèmics però també -i sobretot- un cop comencin la seva vida laboral.

 

Back To Top