skip to Main Content
Cerimònia De Graduació De La 38a Promoció

Cerimònia de Graduació de la 38a promoció

Aquest dilluns al vespre hem celebrat a l’escola la cerimònia de comiat als alumnes que amb el fi de curs acaben també la seva estada al Pino. Els alumnes de 4t d’ESO -molt elegants, de llarg d’elles i amb vestit, jaqueta i corbata, ells- han estat acompanyats pels seus pares i familiars, companys de 3r, professors i personal de l’escola.

Ha estat un acte alegre i emotiu alhora, al pati de sorra on molts d’ells van començar a jugar quan van entrar de petits a Santa María del Pino. Ha començat de forma distesa amb l’explicació per part dels alumnes de curiositats i divertides anècdotes. També han tingut paraules d’agraïment cap al personal de l’escola i han destacat, de forma simpàtica i graciosa, les frases o característiques més identificatives dels professors que els han acompanyat i guiat durant tots aquests anys.

Els pares dels alumnes també han mostrat el seu agraïment vers l’escola amb sentides paraules, sobretot en referència als valors que ha inculcat als seus fills, i l’han obsequiada amb un kit de robòtica, una generosa contribució que se suma a la constant millora de la seva capacitat d’ensenyament. Per als alumnes, els pares i mares els havien preparat un nostàlgic vídeo que recollia en forma de diorama la trajectòria dels alumnes a l’escola i que s’ha projectat a la sala d’Actes.

I com en tota festa de graduació, plegats hem cantat el “Gaudeamus Igitur” i la direcció ha imposat els birrets als ja graduats que, molt poc després, han enlairat amb molta alegria. La Festa de Graduació dels alumnes de 4t d’ESO ha acabat amb un piscolabis, fotos de grup, bones converses, ball i molts bons desitjos de futur per a tots els fins ara membres del grup Cim.

Back To Top