skip to Main Content
Estrena De Teatre, Com A Activitat De Migdia

Estrena de teatre, com a activitat de migdia

Aquest curs hem estrenat l’activitat de migdia de Teatre, que ha resultat ser un èxit… i encara ho serà més la tarda del 13 de juny, quan els pares dels alumnes de Primària que hi participen en vegin el resultat sobre l’escenari. La cita és cada dimecres, de 14.00 a 15.00 hores i la directora de tot el muntatge és l’Andrea, qui està tan entusiasmada com els alumnes per la manera com aquests han respost a la seva iniciativa i evolucionat des de que van començar, respectant sempre el ritme de cadascú.

A principis de curs ella es va marcar diferents objectius més enllà de la representació sobre l’escenari, ja que considerava que prèviament calia treballar intensament la part física que requereix tota obra. Aquesta part l’han estat preparant en el gimnàs de l’escola i s’ha centrat sobretot en el control postural, la coordinació, la seguretat, la confiança i l’autoestima, alhora que es fomentava la tolerancia i cooperació entre els companys.

El següent pas va ser començar a treballar amb l’obra “Amal i els visitants nocturns”, la que per a molts alumnes ha estat la seva primera interpretació. Això els ha servit per anar coneixent més la seva pròpia veu, ser més conscients del seu propi cos (mans, mirada, gesticulacions…) i dels seus recursos comunicatius. A més, se’ls ha anat corregint qualsevol anomalia en la dicció, vocalització i projecció de la veu. També, durant tot el procés, han treballat de forma conjunta l’anàlisi dels personatges i situacions que es representen i han col·laborat en la preparació del vestuari i decorats.

Back To Top