skip to Main Content
Viatge De Fi D’estudis A Florència

Viatge de fi d’estudis a Florència

A primera hora del matí, els alumnes de 4t d’ESO han iniciat el seu Viatge de final d’estudis a l’aeroport del Prat on, abans de sortir rumb a Florència, s’han fet una foto de grup amb els pares que els han acompanyat fins al punt de trobada, a facturació. El vol ha estat molt puntual i còmode, i després de deixar les maletes al cèntric hotel Eden on estan allotjats, han anat a dinar i molts ja s’han estrenat amb la pizza.

A la tarda han visitat la Galeria de l’Acadèmia on s’han quedat, literalment, meravellats amb les proporcions, bellesa i perfecció del “David” de Miquel Àngel… Una obra que han estudiat molt a l’escola i que avui han agraït poder veure en directe i durant tota l’estona que han volgut. També els han agradat molt les “Escultures dels presoners” -també anomenades “inacabades”- a l’avantsala.

A continuació han anat cap al Duomo i han pogut veure en detall les “Portes del Baptisteri” de Ghiberti i la famosa cúpula de Santa Maria del Fiore, de Brunelleschi. En aquest punt han aprofitat per  tastar el primer gelato… de camí a la Piazza della Signoria, amb l’Ajuntament i el seu admirable conjunt escultòric a l’aire lliure. L’última parada abans de sopar ha estat el Ponte Vecchio sobre l’Arno i les seves botigues d’artesans.

Ara ja són de tornada a l’hotel, a descansar i preparar-se per demà, que serà una nova jornada plena de Cultura, ja que aquest és l’objectiu del viatge i per això van triar, entre les diferents opcions proposades, Florència com a destí…

Back To Top