skip to Main Content
Visita D’ESO Al Palau De La Música

Visita d’ESO al Palau de la Música

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO estan fent de ‘cicerones’ als seus companys dels Estats Units que aquestes dues setmanes han vingut d’intercanvi a la nostra escola. Una de les visites que han fet a Barcelona ha estat al Palau de la Música Catalana, un preciós edifici modernista de Domènech i Montaner que sol estar en la ruta de tots aquells qui visiten la ciutat…

Primer de tot, els alumnes han vist un audiovisual que explicava la història del Palau, des que va ser originalment dissenyat com a seu de l’Orfeó Català fins quan va ser declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO, i que feia un repàs dels principals artistes, solistes i ballarins que hi han actuat.

Durant la visita guiada, els han explicat els recursos estructurals de la seva arquitectura, concebuda com una caixa de llum tamisada pels fantàstics vitralls, i la riquesa i original ornamentació dels seus diferents grups escultòrics, realitzats pels millors artesans de l’època.

A més, els estudiants han tingut la sort de coincidir durant la visita amb les 4 escultures de Jaume Plensa que, de forma temporal, estan instal·lades al Palau de la Música -dos d’elles només es poden veure durant aquesta visita guiada.

 

Back To Top