skip to Main Content
Projecte Cinematogràfic Amb Happy End

Projecte cinematogràfic amb happy end

Durant tota aquesta setmana, els alumnes de Primària estan duent a terme el projecte del Cinema, que han començat amb un repàs de la seva història des que els germans Lumière el van inventar a finals del s.XIX fins a l’actualitat. També han analitzat els diferents tipus de gèneres, com el western, la ciència ficció, la comèdia o el drama.

Però el que més ha agradat als alumnes ha estat la part pràctica. De 1r a 3r han fet diferents manualitats amb tècniques de Plàstica diverses i una sèrie de cartells de pel·lícula, que han penjat i dibuixat sobre les noves parets de vidre de les seves aules. I, els més grans, de 4t a 6è han rebut l’encarrèc de les mestres de fer un curt, amb tot el que això implica: dibuixar l’storyboard, escriure el guió, localitzar les escenes, gravar-les i muntar-les a les seves tauletes.

La Marta els ha ensenyat com funciona l’iMovie, un programa d’edició que, de manera senzilla i molt intuïtiva, els permet retallar, baixar les escenes i muntar-les al timeline, posar-hi música per sota i veu en off per sobre les imatges. A més, aquest programa els ofereix unes plantilles amb què poden fer divertidíssims tràilers d’aventures, com els que es projecten en pantalla gran.

El darrer dia d’aquest projecte serà divendres i, com que concideix amb el Carnestoltes, tots els alumnes de Primària vindran disfressats del musical que li ha tocat a cada classe: “El Rei León”, “el Mago de Oz”, “Mary Poppins”, “Mamma Mia” i “Grease”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top