skip to Main Content
Classes De Natació A Infantil

Classes de Natació a Infantil

Aquest dilluns hem visitat els Rainbow, Plateros i Guinyols a la seva classe de Natació dels dilluns a la tarda. Era la primera d’aquest 2016 i tots estaven entusiasmats amb la idea de tornar-se a llençar a l’aigua, amb els companys i els monitors del complex esportiu municipal d’Alella, que ens acullen en la seva piscina climatitzada de 25 metres de llargària.

Aquest curs és el primer en què hem introduït aquestes classes que considerem molt útils per als petits, no només de cara a aprendre a nadar, a treure’ls la por a l’aigua i a agafar confiança en aquest medi… sinó també perquè és una activitat que els fa créixer i desenvolupar la seva autonomia.

El fet de sortir de l’escola, desplaçar-se en autocar, canviar-se ells sols en els vestidors, fer-se responsables de les seves coses i deixar la roba plegada, interactuar i agafar confiança amb els monitors que no són de l’escola, experimentar noves sensacions i reaccions del seu cos dins l’aigua… són tota una sèrie de novetats per a ells que els fan sortir de la seva “zona de confort” i adquiriri noves seguretats.

Els monitors de la piscina hi ajuden molt, ja que tracten els nostres alumnes amb molt de carinyo, paciència i dedicació, des del moment en què van a recollir-los al vestuari per donar-los la benvinguda. Com van poder demostrar als pares en la Jornada de portes obertes d’abans de Nadal, els estan ensenyant a flotar, picar fort de peus, com llençar-se a l’aigua, fer immersions controlades, desplaçar-se amb material o sense (a mida que són més grans), les posicions d’entrada a l’aigua i les dorsals, com controlar la respiració… i mica en mica les tècniques dels diferents estils, com crol i esquena. Uns aprenentatges que els alumnes de P3, P4 i P5 estan gaudint moltíssim i que els seran molt útils, ara i sempre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top